![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Buna, fetelor!
M-am gandit sa deschid topicul asta pentru ca in ultimul timp ma intereseaza produsele profesionale, cele care se folosesc in saloanele de infrumusetare. Din pacate sunt putin cunoscute, si eu n-am folosit astfel de produse, pentru ca n-am facut niciodata tratament cosmetic la salon (as vrea, dar imi e teribil de teama c-o sa ies ca o "moanstra" de-acolo...). Si prin reviste vad de multe ori recomandate astfel de produse (ma rog, eu stiu prea bine cum se fac aceste recomandari, asa ca sunt putin sceptica...) - de ex. Ardes, Matis, Guinot, Academie. Mai sunt si altele - Lendan, Holyland Cosmetics (vad recomandari si reclame in Les Nouvelles Esthetiques) etc. Daca cineva cunoaste astfel de game, sa ne spuna si noua cum i s-au parut... Si daca a gasit cineva o cosmeticiana buna (ma refer la tratamentele faciale), sa ne anunte si pe noi... Pupici! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu votez de anul asta cu masca de par TIGI. La noi se gaseste in saloanele Getei Voinea. Mie mi-a adus iubitul din USA. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 7-July 14 Member No.: 12,513 ![]() |
Eu votez de anul asta cu masca de par TIGI. La noi se gaseste in saloanele Getei Voinea. Mie mi-a adus iubitul din USA. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sunt de acord cu masca TIGI. Eu am un par foarte pretentios, cu fir subtire, iar masca asta mi-l face de nerecunoscut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , si nu am gasit-o pana acum decat in saloanele Geta Voinea. Pentru unghii si maini folosesc produse de la ZOYA, se gasesc in saloanele Perfect Nails dar sunt mai scumpe. Revin si cu alte recomandari cand mai am putin timp de pierdut pe net (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 04:02 AM |
|