![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mesaj de la ion_magda:
QUOTE buna...este prima oara cand intru pe un forum si nu prea ma pricep..cum merg treburile pe aici...eu am intrat pentru ca ma framanta ceva de mult timp...problema cancerului de col uterin.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) vreau sa vb cu mai multe fete,femei despre asta , sa aud mai multe pareri...cum sa fac...??? astept raspuns..multumesc
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 4 Joined: 11-August 14 Member No.: 12,577 ![]() |
buna, eu iti recomand sa mergi la spamer , echipa de acolo este cu adevarat de exceptie si sunt specializati in astfel de operatii. Si eu am avut tumorectomii multiple, iar prin experienta si bunatatea dl. Doctor Stoian, acesta m-a convins sa fac aceasta interventie chirurgicala care sunt convinsa ca mi-a salvat viata. Colectivul medical este nemaipomenit, mi-au acordat multa atentie si au avut grija de mine cu mult profesionalism, nespus de multa bunatate si amabilitate. Conditiile sunt excelente. Toate serviciile sunt mai mult decat bune, sunt excelente. Poti gasi pe site-ul lor preturile pentru toate procedurile. Multa sanatate.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 09:24 PM |
|