![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Maria cand trec prin mall am sa intru sa vad si imi notez brandurile prezente.
E f important de stiut carei categorii sociale te adresezi...uite iti dau un exemplu vis-a-vis de cum am vazut eu ca se intampla lucrurile in Timisoara. A si...toate mamicile sunt dispuse sa dea bani noi pentru hainele bebelusilor acum depinde de cati bani dispun. Revin...in Timi exista Mall-ul unde este amenajat un loc special pt. copii cu tot cu cateva magazine aferente,loc de joaca superagflomerat (cui ii vine ideea sa mai amenajeze un loc de joaca undeva in centru o sa faca multi bani) acolo produsele au preturi mari deci ca si venit al familiei pt vcei care isi permit as spune un minim de 1000 de euro pe familie.Si locul nr.2 este bazarul unde gasesti produse turcesti,chinezesti imic de firma dar cu preturi rezonabile care se adreseaza dupa parerea mea celor cu venituri mai mici.Si in bazar daca ai rabdare sa suporti vacarmul si nebunia -gasesti lucruri ok. Port-bebe din acela da, se poarta ...acum eu il vad ca pe un accesoriu modern dar avand in vedere ca totusi natalitatea e in crestere cred ca e ok port-bebe-ul pt segmentul de piata reprezentat de mamici. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 28-September 07 Member No.: 2,322 ![]() |
buna sunt maria si as avea si eu o intrebare dar nu stiu unde sa o postez ...asa ca o fac aici....sunt mamica de 3 luni si iata ca ma confrunt cu o problema...bebelusul meu din cauza unui sapun care l-a folosit nasa la botez s-a iritat aproape pe tot corpul( in afara fetei...ca acolo nu la dat cu acel sapun).ce-mi recomandati sa folosesc pentru ca aceasta iritatie sa dispara?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 9-September 14 Member No.: 12,608 ![]() |
inca nu am copil, poate ca nu sunt in masura ... dar cand e vorba de bebe nici nu as sta pe ganduri ... direct la doctor si ce zice el e sfant :-s. numai un doctor poate sa spuna, nu as avea incredere in niciun fel de sugestie pe forum, chiar daca lumea este bine intentionata si vrea sa ajute.
This post has been edited by Andreea.eu: Sep 9 2014, 06:33 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 07:28 PM |
|