![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 52 Joined: 2-April 06 Member No.: 292 ![]() |
Cum reusim sa iesim din starile alea ce parca nu se mai termina, cand nu ai nici in chef de viata, cand esti fara vlaga, esti pasiv la tot ce te inconjoara, cand ai nevoie de atentia celor din jur, iar cand o ai o respingi?! Dar atunci cand plangem fara nici un motiv si nu avem nici o putere sa ne impunem sa iesim din "butoiul cu melancolie"?
Cunoasteti starile astea? Cum le depasiti? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/frustaremare.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 2-October 14 Member No.: 12,625 ![]() |
Cum reusim sa iesim din starile alea ce parca nu se mai termina, cand nu ai nici in chef de viata, cand esti fara vlaga, esti pasiv la tot ce te inconjoara, cand ai nevoie de atentia celor din jur, iar cand o ai o respingi?! Dar atunci cand plangem fara nici un motiv si nu avem nici o putere sa ne impunem sa iesim din "butoiul cu melancolie"? Cunoasteti starile astea? Cum le depasiti? (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Am trecut si eu printr-o depresie destul de puternica, faceam si atacuri de panica, ma confruntam cu stari de anxietate, nu mai puteam dormi etc. A fost o perioada groaznica. Incepusem sa iau si calmante, beam fel de fel de ceaiuri, toate isi faceau efectul, dar pe moment. Intr-o zi, cand in sfarsit am reusit sa ma mai misc din casa si am mers la coafor, am auzit o discutie intre doua doamne, care vorbeau despre efectele miraculoase ale pietrei de jad, adica ale masajului cu pietre de jad...piatra minune care ajuta la orice: combaterea durerilor de spate, a insomniilor, a tensiunilor si multe multe altele. Asa ca am dat frumusel un search pe google, m-am documentat si mi-a placut ceea ce am citit. In consecinta, am mers la un centru (daca va ajuta si va surade ideea, va pot spune numele si adresat spa-ului in privat) unde puteam face masaje cu pietre de jad si am incercat tot ce se putea: masaj pe patul cu pietre de jad, masaj Shiatsu (pt picioare), am stat intinsa pe salteaua cu pietre de jad incalzite, am folosit masca faciala cu pietre de jad etc. Dupa 3-4 sedinte, am observat ca incep sa ma simt mai bine din toate punctele de vedere, sa dorm si sa ma trezesc odihnita, sa nu mi mai fac griji inutile, asa ca am achizitionat pentru acasa salteaua cu pietre de jad incalzite. Acum dorm in fiecare noapte pe ea (vara fara a o conecta la priza:D) si ma simt excelent. O recomand din tot sufletul! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th May 2025 - 03:15 AM |
|