IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Remedii pentru pielea foarte uscata, care se descuameaza, Produse cosmetice sau home-made care te scapa de pielea foarte uscata
Diana.
post Oct 23 2010, 11:19 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ladies, am nevoie de sfaturile voastre. Pielea mea (cam de pe tot corpul, insa in special de pe gambe) este atit de uscata, ca pare solzoasa. Zici ca mi-s sopirla, nu alta!
Pe scurt, pielea e atit de uscata, ca se descuameaza la greu, oricit as freca cu lufa la baie, cu manusa de baie, cu burete... oricit as incerca sa o exfoliez, neam si pace buna! Mi se inroseste si altceva nu se intimpla! Pur si simplu zici ca am faina pe mine... E oribil!
Cremele le "inghite" instant, insa dupa o ora, la fel de naspa e, la fel de naspa arata! Am incercat si cu ulei de bebelusi, la fel Aveti vreo alta idee?!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
alinamoisescu
post Feb 5 2015, 05:46 PM
Post #2

Contaminat
*

Group: User Banat
Member No.: 12,591

Buna,
Am avut foarte mult timp probleme cu pielea foarte uscata si crapata si am ajuns pe la enorm de multi doctori, dar nu am gasit nici un tratament care sa aiba rezultate bune.
La ultimul medic care am fost mi-a recomandat exact tratamentul pe care il cautat pentru pielea mea uscata.
Pot sa zic ca de cand am descoperit aceasta lotiunea pielea mea s-a schimbat, nu mi-a venit sa cred cat de eficienta poate sa fie. De atunci a devenit preferata mea si am tot recomandato la cunostinte. Te sfatuiesc sa o cauti. Numai bine si sanatate.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Diana   Remedii pentru pielea foarte uscata, care se descuameaza   Oct 23 2010, 11:19 PM
bebe_maria   Diana as zice ca e o problema din interior, vreo l...   Oct 24 2010, 02:57 AM
Diana   Multumesc frumos, Bebe!. E de la hipotiroidie,...   Oct 24 2010, 05:25 AM
danati   Mie mi-a recomandat o doctorita dermatolog acum ce...   Oct 24 2010, 06:21 AM
Valentina30   In perioada rece si mie mi se cam aspresc mainile....   Oct 24 2010, 10:19 PM
Diana   Pentru miini am scris eu de o crema care la mine m...   Oct 24 2010, 10:43 PM
Cindy   Diana, si eu am pielea uscata si foarte sensibila,...   Nov 14 2010, 02:00 PM
alinamoisescu   Buna, Am avut foarte mult timp probleme cu pielea...   Feb 5 2015, 05:46 PM
hnoor0055   O dau seara si a doua zi dimineata pot sa-mi ating...   Mar 25 2016, 07:52 PM
benonedinca  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 11:40 AM