![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ladies, am nevoie de sfaturile voastre. Pielea mea (cam de pe tot corpul, insa in special de pe gambe) este atit de uscata, ca pare solzoasa. Zici ca mi-s sopirla, nu alta!
Pe scurt, pielea e atit de uscata, ca se descuameaza la greu, oricit as freca cu lufa la baie, cu manusa de baie, cu burete... oricit as incerca sa o exfoliez, neam si pace buna! Mi se inroseste si altceva nu se intimpla! Pur si simplu zici ca am faina pe mine... E oribil! Cremele le "inghite" instant, insa dupa o ora, la fel de naspa e, la fel de naspa arata! Am incercat si cu ulei de bebelusi, la fel Aveti vreo alta idee?! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 7 Joined: 22-August 14 Member No.: 12,591 ![]() |
Buna,
Am avut foarte mult timp probleme cu pielea foarte uscata si crapata si am ajuns pe la enorm de multi doctori, dar nu am gasit nici un tratament care sa aiba rezultate bune. La ultimul medic care am fost mi-a recomandat exact tratamentul pe care il cautat pentru pielea mea uscata. Pot sa zic ca de cand am descoperit aceasta lotiunea pielea mea s-a schimbat, nu mi-a venit sa cred cat de eficienta poate sa fie. De atunci a devenit preferata mea si am tot recomandato la cunostinte. Te sfatuiesc sa o cauti. Numai bine si sanatate. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 11:40 AM |
|