![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am aflat din pacate intr-o conjunctura nefericita, ca mincarea uscata pentru catei si pisici oxideaza in cam 5 zile de la deschiderea pachetului.
Mincarea oxidata a dat cateilor mei (la amidoua fetele) probleme hepatice. Medicii mi-au spus ca este preferabil sa NU cumaram mincare varsata si nici in cantitati mari. Hrana uscata pentru catei si pisici trebuie sa fie depozitata in pungi sau cutii perfect ermetice. Si Boni si Ara au probleme cu ficatul si cu splina din cauza mincarii uscate oxidate. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai nu o s-o gasesti in supermarket. Faci economie daca cumperi o punga mare si imediat ce o deschizi transferi bobitele in pungi care se inchid cu fermoar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu asa am ajuns sa procedez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vezi ca la pentruanimale.ro pretul la Acana Regionals Pacifica Dog, sac de 13 kg este de 276.99 Lei - ma mic decit cei de la care ai luat tu fotografia initial. In plus, la pentruanimale.ro transportul este de 19,9 RON, nu de 32 RON cit au celalti... Iar daca esti din Bucuresti, pentru orice comanda mai mare de 50 de lei, transportul este gratis. Eu cumpar numai de la ei din 2008. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:27 AM |
|