![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, ati inceput deja curatenia de primavara?
Eu abia de maine mi-am propus sa incep cu spalatul geamurilor, a perdelelor, curatenia mare in general pe care sper s-o termin la sfarsitul saptamanii. As vrea sa scriem aici si despre organizarea pe ultima 100 de metri, mai ales cele care vor avea musafiri in duminica Pastelui (ce cand cumparam, ce se poate gati cu o zi, doua inainte, cand incepem cu decoratul mesei, etc) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Am īnceput cāte ceva in fiecare cameră deja, iar azi am rezolvat jumătate din geamurile de la interior. Īncă mai aştept zile mai īnsorite pentru cele de la exterior.
Cu spălatul sunt pe la jumătate, gata cu prosoapele şi ceva lenjerii de pat, perdelele vor fi ultimele. Mă gāndesc īnsă să le fac doar o igienizare, să nu le mai bag īn maşina de spălat. Primul draft al meniului este gata, la fel şi lista de invitaţi. Cum īncă nu ştiu īncă cine vine şi cine nu, evit să fac alte cumpărături īnafara celor generice. Am dat 1 aprilie ca deadline de rsvp (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mă bucur că mi-a īncolţit usturoiul, deci cel puţin cu verdeţurile voi fi la dungă. (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 05:44 PM |
|