![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
M am gandit sa fac un topic nou, altul decat cel cu cremele de ochi deoarece nu stiu cum sa scap de cearcani si ma gandeam ca cineva trebuie sa fi reusit. Am niste super mega cearcane ( sau cel putin asa le vad yo) de pe la vreo 10 ani... chit ca dorm bine sau nu .... bine am avut si perioade in care se mai duc, dar nu de tot . Asa ca deca exista solutii, help pls
pup`s & hugs |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
si eu am cearcane de cand ma stiu .... mai mari sau mai mici depinde cat de bine ma odihnesc dar de disparut nu dispar niciodata ...vara doar daca ma bronzez.
si mie mi-ar place fara dar m-am obisnuit deja si asta-i look-ul meu .... asaaa ...misterios. bine ca s-a inventat fondul de ten ... oricum eu nu le-am vazut niciodata ca pe un defect chiar imi adauga ceva la privire .... o face mai speciala asa ca fetelor daca e genetic nu prea sunt solutii. somn cat cuprinde, multe lichide fond de ten si .... un zambet cat un soare de vara (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 12:27 PM |
|