![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
http://www.elady.ro/articole/Povesti/
Unele dintre noi au un real talent la scris. Cine stie, poate miine-poiimiine vom fi invitate la o lansare de carte. :estiok: Nimic nu e imposibil ! Asa ca va invit sa va postati creatiile aici si sa ne lasati si pe noi sa ne bucuram de rodul imaginatiei voastre. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cutremur
Sint plina de cioburi, de vini si pacate De ingeri cazuti, de vise desarte. Mi-i inima rupta, cusuta cu sirma Mi-s frinta de tot si tot ma sfarima. Si-asa, bucatita, crapata si veche M-alung dinspre lume, nu-mi caut pereche In piept mi se zbate lipsit de putere Un geamat adinc, de chin si durere. Caci linistea-i dusa, plecata de mult In mintea-mi sucita, tenebrele-ascult, Gresit m-am nascut, gresit am ales Si tot ce se-ntimpla-i lipsit de-nteles... Nimic n-are noima si totu-i cutremur Un vaiet prelung de rusini si desfriu, O lume nebuna de curve si hoti, O lume de prosti, de nebuni si netoti... Dar eu nu-s a ei, nici ea nu-i a mea. Nicicind n-am facut vreo parte din ea. Straina-s si muta, cuprinsa de teama, Privesc inspre hau si-l aud cum ma cheama. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 02:37 PM |
|