![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
De multe ori e bine ca pe langa medicatia alopata ce o primim de la doctor sa mai stim si cate un "leac babesc".
Spre exemplu eu sunt acum moarta de racita, antibiotice nu pot sa iau decat in cazuri extreme si prin urmare ma intereseaza ceva leacuri "naturiste". Pana una alta bag la ceaiuri cu miere si lamaie si astept sa imi dati vreo idee, pentru ca musai trebuie sa imi treaca in cel mai scurt timp posibil. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 3 Joined: 11-September 15 From: Bucuresti Member No.: 12,954 ![]() |
Cand sunt racita obisnuiesc sa ma feresc de frig si sa stau in locuri calduroase, o sauna sau un masaj nu strica (atata timp cat dupa nu se iese in frig); de asemenea, hrana trebuie sa fie preponderent calduta si moale (ex: supe, piureuri). Mi-am facut un obicei din a-mi prepara ceaiuri si lapte cald cu miere, un galbenus si o lingura de unt. Sunt bune baile cat se poate de calde cu sare, frectiile cu uleiuri mentolate, carti si filme bune pentru a-ti distrage atentia de la raceala.
De asemenea, o cura de multivitamine nu strica. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 07:22 PM |
|