![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
am cautat pe net mai multe informatii despre injectiile astea dar n-am prea gasit .. . a facut careva dintre voi? stiu ca e utila in f multe domenii, inclusiv acnee, celulita, cearcane, riduri... pt cearcane as fi interesata, pt ca in rest cremele si masajele nu m-au prea ajutat... dar nu stiu decat o clinica estetica unde se practica si e in bucuresti...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 8 Joined: 9-August 16 Member No.: 13,183 ![]() |
Buna!
As vrea sa va recomand cu cea mai mare caldura spam pentru a scapa de celulita si aspectul de coaja de portocala de la nivelul coapselor, bratelor si al abdomenului! Eu toata adolescenta m-am confruntat cu probleme de greutate, si ulterior dupa ce am reusit sa slabesc considerabil printr-o dieta echilibrata si mult sport, aspectul de coaja de portocala s-a accentuat. In ciuda eforturilor depuse, din pacate celulita nu poate fi eliminata prin dieta si sport. Astfel ca m-am decis sa apelez la o clinica de infrumusetare. Am fost la spam am vorbit cu domnul doctor spam , si dansul mi-a recomadat MESOTERAPIA PENTRU CELULITA , iar rezultatele au fost uluitoare chiar dupa prima sedinta, reusind sa pierd 3 cm din circumferinta soldurilor. Ce ma incantat cel mai mult este faptul ca aceasta procedura consta in injectarea uneri mixturi de substante homeopate, vitamine si aminoacizi care pur si simplu topesc celulita. Este extrem de eficienta, incercati, eu sunt extrem de multumita de rezultate! spam |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 03:13 PM |
|