![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 1-June 07 Member No.: 1,730 ![]() |
VA ROG AJUTATI-MA!
Mi-am cumparat o crema de la VICHY antirid si decand o folosesc , aproximativ 2 saptamani, ridurile sunt si mai vizibile! Sa fie ceva trecator ...sau nu?Sunt ff speriata, va rog dati-mi un sfat, o parere. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 28-August 16 Member No.: 13,198 ![]() |
Renuntati la creme! Cel mai bun remediu antirid vine tot pe cale injectabila. Eu am scapat de ridurile foarte vizibile pe care le aveam la nivelul pomeților după ce am folosit spam si nu cred ca vreun produs cosmetic, precum crema de fata sau serumul facial ar fi putut avea acelasi efect, chiar si dupa o perioada indelungata de utilizare. Mie mi-a starnit curiozitatea produsul acesta, inca de cand am auzit de el si chiar sunt multumita de pasul pe care l-am facut.. Il recomand tuturor si sunt sigura ca voi apela din nou la el pentru o alta utilizare. E si in varianta pentru ridurile fine si pentru cele mai pronuntate...si poti sa-ti retusezi si buzele.
This post has been edited by Diana.: Aug 31 2016, 10:56 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 06:02 PM |
|