![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ajutor ! :-X
De la (presupun eu): stres, odihna insuficienta, mincat aiurea, cafea, tigari si (probabil) si de la schimbarea cremei de fata si a fondului de ten, m-am irititat ingrozitor. Nu stiu ce sa fac, fata mea a ajuns o chestie plina de "dealuri-vai" usor rosietice, cu tendinte de descuamare (am tenul foarte uscat si sensibil ) :frustraree: . Nu am prurit (nu-mi vine sa ma scarpin). Cu ce sa ma ung, ca nu mai pot, de la stres m-am potcovit cu chestia asta, chestie care imi alimenteaza acum si mai mult starea de stres... Ce as putea sa fac?! M-am gindit si la posibilitatea unei reactii la e-uri (am mai patit-o insa nu cu reactii pe fata) si am luat Flonidan in seara asta. Sa vedem ce se intimpla... A mai trecut cineva prin asa ceva? Mentionez ca: nu am avut vreodata probleme cu speciale tenul (cosuri, comedoane, etc) in afara de o tendinta destul de pregnanta de uscare (ten uscat) si foarte usor cuperozic (sint blonda si asta e o belea in plus pare-se!). Dati-mi un sfat, ca ma uit in oglinda si ma apuca jalea! :frustraree: |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
QUOTE Diana, la mine face minuni o crema de la Clarins- Beauty Repair Concentrate. Calmeaza iritatiile cel mai mari in cel mult 1 ora. Bubulina, cat costa crema asta? O sa incerc s-o gasesc la magazinele de cosmetice... Merci :-*! Si am impresia ca produsele Sisley au inceput sa se gaseasca si la noi (sigur le-am vazut in reviste inca din noiembrie, cred), dar nu stiu exact unde, si presupun ca sunt extrem de scumpe... :-X |
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bubulina, cat costa crema asta? O sa incerc s-o gasesc la magazinele de cosmetice... Merci :-*! Si am impresia ca produsele Sisley au inceput sa se gaseasca si la noi (sigur le-am vazut in reviste inca din noiembrie, cred), dar nu stiu exact unde, si presupun ca sunt extrem de scumpe... :-X Angelito, crema e in jur de 30 £. Nu mai stiu exact. E un fel de ulei; eu am fata uscata si aplic doar 1 -2 picaturi. E suficient. De fapt e inidicata ca tratement si se holoseste dupa hidratare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 04:43 AM |
|