![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
Modificarile Climatice
Ce facem in viitorul apropiat caci previziunile sunt sumbre. Deja clima s-a schimbat foarte mult si au avut loc diverse fenomene ciudate de la tornade in Romania si pana la iarna aceasta extrem de atipica. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Din pacate ai drepate, Fahnelle, bine ar fi fost sa nu ai.
Uitati-va ce se intimpla in jurul nostru, uitati-va cita hirtie stricam fara rost, cit material plastic se arunca si plasticul nu se degradeaza, alt petrol nu mai "creste"... si asa mai departe... Pot parea lucruri mici, insa toate duc spre sfirsit...si nu mai e o gluma, asta o poate vedea oricine. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
Da dar acum este cool sa ai masina. Colegii mei rad de mine ca merg mult pe jos. Zic cum ca oricum eu nu fac diferenta fiind doar 1 in raport cu alte milioane. Normal ca daca se gandeste asa nu facem nimic. Nu neg mai merg si eu cu masina dar nu trebuie sa facem din masina un Dumnezeu si un scop in viata..si sa mergem si pt paine cu masina ( ca doar taranii merg pe jos). In Suedia de ex un romanas de al nostru cu atitudinea lui s-ar face instantaneu de ras . Pe acolo mai toti merg cu bicicleta pe jos sau cu rolele.
Dar Suedia este un caz aparte si America este mai degraba modelul...iar America nu difera din acest punctd e vedere de tara noastra. Oricum natura mereu reface echilibrul. Asa cao epidemie de gripa aviara (cat de poate de iminenta) va rade probabil cam 1 miliard de oameni. Cuplat cu incalzirea globala, pene de curent , scumpirea petrolului si evident in final un razboi..probabil mama natura ne va aduce la stadiul de 1 miliard maxim si de epoca de piatra. Desi o sa vi se para ciudat eu unul cred ca societatea matriarhala este o societate mult mai in armonice cu natura. Da stiu imi este greu sa o recunosc (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/closedeyes.gif) . Mii de ani am fost intr-o astfel de societate si natura nu a avut de suferit. Dde cand a intervenit patriarhatul totul s-a schimbat. Barbatul prin definitie este mia agresiv si mia expansiv...si s-a hotarat el sa cucereasca natura...si am vazut ce a iesit. Oricum toata matrasenia din ziua de azi este mai degraba vina omului alb/vestic. Daca veti analiza celelalte rase sunt mult mai in armonie cu ceea ce este in jurul lor (indienii din America de Nord, africanii) dar mai noi s-au pervertit si ei la societatea consumista asa ca ..nu mai avem scapare |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 04:29 PM |
|