![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La multi ani, doamnele mele!
(IMG:http://portalsm.ro/wp-content/uploads/2014/03/trandafiri-de-8-martie.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
La multi ani, fetelor... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Nimeni pe aici, vad ca bate vantul...
Di, imi pare nespus de rau pt Ara. Stiu ca doare... Si la noi a murit pisica pe care o aveam de 10 ani si cu care a copilarit copila mea inainte cu o luna ca aceasta s afaca 18 ani, adica in sept. Cumva ca o rememorare a faptului ca totul e trecator si ca, greu de inteles pt mine, copila mea e adolescenta si o viitoare femeie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Desi pt mine tot copilul meu va ramane mereu chiar daca e majora si in curand intra in jungla noastra... La mine moartea pisicii a fost cumva mai usoara pt ca mai avem si alta pisica pe langa, altfel ar fi fost crunt, desi tot dureros a fost si am plans toti pt ea. In rest, toate bune la voi? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 05:51 PM |
|