![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am cateva melodii pe care le ascult cand sunt rau deprimata si vreau sa ma bucur de depresia mea . Ale voastre care sunt?
Lhasa - El desierto The Cult - Painted on my heart Shakira - No Katie Melua - Closest thing to crazy Tori Amos - Crucify Defapt am o groaza de ele ca pe mine ma apuca depresia frecvent :D .Astea sunt doar asa ce mi-a venit acu |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Fetelor, am ascultat Ana Belen!!!! Ce melodie, si ce versuri! Vorba ta, Northstar, mi se ridica parul ca la matze...
Chiar va multumesc pentru sugestii, am acum material de taiat vene, nu gluma! O sa mai ascult inca o data Ana Belen (a n-a oara deja)... ma omoara versurile... Querer como te quiero no va a caber en ningún bolero. Te me desbordas dentro del pecho, me robas tantas horas de sueño, me miento tanto que me lo creo. Querer como te quiero no tiene nombre, ni documentos; no tiene madre, no tiene precio. Soy hoja seca arrastra el tiempo, medio feliz en medio del cielo. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 09:11 PM |
|