![]() |
![]() |
capsunica23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Voi incepe f curand munca..de data asta ceva nou..in prezenta unor oameni tineri ca si mine..sef-barbat, colega-femeie...si eu..
Ce imi spuneti?normal jeans- plover..sau costum?dupa care tre sa va spun sunt adepta sportului.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 109 Joined: 9-December 05 From: Romania Member No.: 53 ![]() |
N-am auzit sa se dea testul acela la interviuri... La un singur interviu am avut parte de teste psihologice. Cu totul, a durat 8 ore. Ei urmaresc logica, atentia distributiva, rapiditatea cu care gandesti (unele sunt contra-cronometru), sinceritatea. Unul din teste continea intrebari personale, cu raspunsuri tip grila, de genul: Ai vrut sa pleci vreodata de-acasa? sau Ai avut intentia de a te sinucide? si altele. Sunt si intrebari care se repeta, trebuie sa fii foarte atenta. Apoi mai poate fi si unul cu asezarea culorilor intr-o anumita ordine, preferata de tine. Prin asta ei isi dau seama cat de optimista-pesimista esti, cat de sociabila-retrasa, daca lucrezi mai bine singur sau in echipa, etc.
Increderea in tine si stapanirea de sine au, de asemenea, o mare importanta. Intrebari-capcana sunt si cele privitoare la actualul loc de munca. De ce vrei sa pleci, cum te-ai impacat cu sefii, eventual subalternii, care au fost relatiile dintre voi... Eu iti urez multa bafta! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th July 2025 - 10:21 AM |
|