![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Care gen de fata vi se pare tipul materialist? Eu sincer as vrea sa aiba un loc de munca stabil cu un salariu acceptabil si o casa.Nu pretind sa aiba vile,masini scumpe si sa imi cumpere bijuterii si blanuri la orice pas..Dar sa nu fie nici prea sarac,in sensul ca sa nu-si poata asigura traiul,sa nu aiba ce pune pe masa,sau sa nu aiba unde sa stea.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
materialismul cred ca ar trebui discutat pe grupe de varsta
eu ma dau mereu exemplu ... pe vremea studentiei am cunoscut un baiat, mare mare dragoste ... ne faceam mici cadouri pt ca bani, studenti fiind, nu prea aveam .... planuri aveam cat cuprinde ... ne casatorim, ne facem casa ...ohohohoho... ei aici ce materialism? eram indragostiti s-atat! ce conta ca nu are casa, masina, servici n-avea cum ca era student.... si pe mine aspectul asta nu ma interesa. Acum ca am sarit de 30 in ipoteza ca as cauta... se schimba datele, n-as putea sa intalnesc pe cineva care traieste din ajutor social .... apoi la vartsa asta cariera ar trebui sa fie clar conturata deci nu se pune problema ca bani nu are ... casa si masina ... depinde unde.... in Romania e destul de greu sa bati din palme si sa le ai ... aici in canada e cu totul alta poveste ... deci materialista sunt dar numai in prisma celor de mai sus .... nu m-ar deranja sa avem doar strictul necesar , sa putem trai decent adica, dar as vrea sa ne iubim nebuneste pt ca asa ceva nu se poate suplini cu nimic material ... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 07:30 PM |
|