![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Care gen de fata vi se pare tipul materialist? Eu sincer as vrea sa aiba un loc de munca stabil cu un salariu acceptabil si o casa.Nu pretind sa aiba vile,masini scumpe si sa imi cumpere bijuterii si blanuri la orice pas..Dar sa nu fie nici prea sarac,in sensul ca sa nu-si poata asigura traiul,sa nu aiba ce pune pe masa,sau sa nu aiba unde sa stea.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
eu am declarat mai devreme ca nu sunt materialist, insa pot sa recunosc ca mi se mai intampla ca instinctul sa imi ignore ratiunea si sa ma trezesc ca intind involuntar mana dupa locul in care subconstientul imi spune ca ar trebui sa fie portofelul, si de care am pomenit mai devreme. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 07:12 PM |
|