![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Dragele mele, prietenului meu i s-a spus acum doua zile, in urma unor analize, ca are colesterolul de 3 ori mai mare decat in mod normal. I s-au recomandat ceva pastile, pe care ar trebui sa le ia vreo 6 luni.
Eu vreau sa stiu insa cum se poate rezolva aceasta problema pe cale naturala. Ce alimente duc la cresterea lui si ce alimente ajuta la scaderea lui? Am auzit ca lamaiile ar fi bune. Stiti vreun tratament naturist, care are la baza aceste lamai? Stiti alte metode? Scrieti-le aici, va rog. :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Beneficiile usturoiului si proprietatile medicinale ale acestuia sunt cunoscute de foarte mult timp. Usturoiul a fost considerat multa vreme "medicamentul minune", avand un renume in prevenirea foarte multor afectiuni de la raceli banale pana la ciuma! A fost folosit in mod intensiv in fitoterapie. Usturoiul crud este folosit pentru a tratata simptomele acneei si exista dovezi ca este un foarte bun adjuvant in caz de hipercolesterolemie.
sau Pentru scaderea colesterolului din singe va propunem o cura cu boabe de mustar: de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de mesele principale, se inghite cite o lingurita cu boabe de mustar (se gasesc la Plafar). Boabele se pun pe limba si se inghit ca medicamentele, cu apa, fara a le zdrobi. Dupa 3 saptamini de cura, nivelul colesterolului ajunge la normal, iar dupa 4 luni se normalizeaza si lipidele din singe. Acelasi efect se obtine si cu tarite de griu, care se consuma in acelasi mod ca boabele de mustar. (E.P.) Sper sa te ajute. Pupi :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 11:32 PM |
|