![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 9-December 05 Member No.: 58 ![]() |
Prajitura cu nuci
Reteta initiala o facea mama in forma de tort, o taia in doua si o umplea cu crema si o orna cu frisca. Ramane sa alegeti voi modul de ornare. Pofta bun de sarbatori! |
|
|
![]() |
marthamihai |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am gasit intr-o carticica niste retete conforme(sper)si le pun aici,daca nu e ceva conform va rog corectati-ma:
SPUMA DE ZMEURA Ai nevoie de 2 albusuri,2 lingurite de indulcitor dietetic,200gr zmeura.Bati albusurile spuma,adaugi usor indulcitorul si zmeura zdrobita(pastrezi cateva pt.decor)Pui in cupe spuma apoi decorezi cu zmeura.Gata,simplu de tot! TARTA CU PUI,BRANZA SI PRAZ Ai nevoie de:100gr carne pui fara os,1 ceapa mica,1 fir de praz,150gr branza(oare ar fi mai bun cu cascaval?)2 oua,sare,condimente duda gust,nucsoara sau chimen,1 lingurita de ulei.Tai carnea cubulete mici;cureti si toci ceapa si prazul pe care le calesti putin apoi adaugi carnea.Condimentezi totul.Inchizi focul,adaugi brinza rasa si ouale batute si amesteci bine toata compozitia.Ungi o forma de tarta cu putin ulei presari putina faina de naut{reteta originala e cu faina normala si singura faina conforma cred ca e asta de naut,voi ce ziceti?}si torni compozitia.o dai la copt timp de 30 min.in cuptorul preincalzit |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 05:39 AM |
|