![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok , problema asta chiar nu imi da pace si de aia nu pot sa dorm la ora asta :P
2 din 3 cunostinte ale mele vor sa plece din Romania pentru o perioada mai mult sau mai putin definita . Vreau sa stiu cate dintre voi vreti out ,unde vreti sa plecati si bineinteles motivele. Pe de alta parte ,daca va place in tarisoara noastra ziceti de ce , poate incepe sa ne placa si noua. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 91 Joined: 9-December 05 Member No.: 59 ![]() |
Am avut aceasta tentativa de doua ori. Prima oara n-am plecat pentru ca n-am avut destul curaj ( eram "proaspat" divortata, fata avea trei ani si era mamoasa tare, stiam ca nici sa-mi caut serviciu n-as fi putut cu ea dupa mine. Iar ca s-o las in tara si eu sa plec, nici nu se punea problema) si mi se parea atunci ca am destul timp si pentru asta, iar a doua oara n-a mai sosit al doilea rand de formulare, se "terminasera" vizele (Loteria vizelor in state, un fel de "castigator fara loc").
Acum nu mai indraznesc nici sa ma gandesc la asta, in primul rand din cauza varstei, dar trebuie sa spun ca si de tarisoara asta a noastra m-am cam saturat. Si de fapt nu de ea, ci de locuitorii ei. In doua cuvinte, m-am saturat de marlanie si neam-prostie! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 08:33 PM |
|