![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Situatia ipotetica:Sa presupunem ca ai o relatie comfortabila de ceva vreme...il iubesti - te iubeste, nu mai e pasiunea aia de la inceput dar wtf, ti-e bine si nu ai nici un motiv sa vrei sa fugi de bine.
Situatia de criza: sa zicem ca pleci undeva pt cateva zile ( ce stiu eu: delegatie, mica excursie cu prietenele, whatever) si se intampla, cum necum, iti pierzi capul, nu mai gandesti rational si cedezi in fata unei aventuri de o noapte. Intrebare: Ii spui sau nu ii spui? (avantaje si dezavantaje, cu argumente) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
era o prezentare ipotetica a unei relatii, nu inteleg de ce crezi ca ma refeream la ceva anume, vorbeam cu tine si de aceea am spus asa. Oricum din ce scrisesem mai sus era evident ca nu pot vorbi de mine cu atat mai putin de alte persoane pana nu ma aflu in problema. Si uite, daca un barbat considera ca poate aduce si lucruri benefice, ca oricum "fericirea absoluta" e o utopie, femeile ce sa mai zica (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)
Ma gandeam si eu.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 08:15 AM |
|