![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 190 Joined: 18-December 05 From: Bucuresti Member No.: 115 ![]() |
Nota moderator:
am spart topicul cu cei 16 ani pt ca povestea alexei zic eu ca merita un topic special. alexa, mult succes si sa te auzim cat mai curand ca faci un bebe fortelady Ce ai patit marty, de ce esti atit de suparata? Nu ne indispui deloc, din contra, poate daca ne povestesti un pic despre ceea ce te doare, ai sa te simti un pic mai usurata, cine stie?! Aici fiecare vorbeste despre lucruri placute sau mai putin placute, etc. Eu tocmai spuneam ca nu am lasat un copil cind trebuie si acuma ma cam chinui sa-l fac si ma intristeaza pentru ca toti prietenii nostri au deja copii iar noi am ramas ultimul cuplu fara. :'( |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Alexa de prea mare folos nu stiu daca am sa-ti fiu, eu am avut o sarcina mai complicata in sensul ca-n luna 4-a dr mi-a facut cerclaj apoi pana-n luna a 7-a am luat Alilestrenol ca sa nu pierd sarcina apoi pana la sfr Scobutil si Papaverina ... eu vitamine nu am luat ... parca in ultima luna doar mi-a spus sa iau calciu cu vitamina D parca si iod si-atat ...chimicale in cantitate exagerata nu fac bine si daca scrie ca sunt contraindicate in sarcina eu nu le-as lua ...cel mai bine este sa mergi sa mai vezi vreun dr. ...o a doua opinie nu strica niciodata.
imi pare rau dar nu pot sa te ajut mai mult de atat .... important este sa incerci sa-ti iei din alimente vitaminele si nu fortat din vitamine fabricate. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 12:16 AM |
|