![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Situatia ipotetica:Sa presupunem ca ai o relatie comfortabila de ceva vreme...il iubesti - te iubeste, nu mai e pasiunea aia de la inceput dar wtf, ti-e bine si nu ai nici un motiv sa vrei sa fugi de bine.
Situatia de criza: sa zicem ca pleci undeva pt cateva zile ( ce stiu eu: delegatie, mica excursie cu prietenele, whatever) si se intampla, cum necum, iti pierzi capul, nu mai gandesti rational si cedezi in fata unei aventuri de o noapte. Intrebare: Ii spui sau nu ii spui? (avantaje si dezavantaje, cu argumente) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
tind sa-i dau dreptate aluia care a scris cartea ,,femeile sunt de venus,barbatzii...'',probabil ca vedem diferit
acest,,one night stand''. cred ca barbatul ,dupa o astfel de experientza,isi da seama ca nu e nici o sfaraiala,si revine acasa,mai intelept,apreciindu-shi mai mult jumatatea, in schimb,cand femeia apeleaza la asha ceva,deja e ceva putred in....Danemarca! in mintea mea,nu pot asocia termenul,asha cum se doreste a fi, de fapt, ,,iubit'' cu ,,inshelat''! prefer sa nu stiu,decat sa am o astfel de mare deceptzie! ptr.ross- arunca,mey,manusha,hai fa sondajul! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 11:03 PM |
|