IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Barbatii si site-urile de lipeli..., ce faci daca il prinzi la agatat virtual
pink_step
post Feb 26 2006, 08:11 PM
Post #1

Incurabil

Group: Incurabil
From: neverland
Member No.: 187

ce faci daca descoperi ca iubitul/sotul tau are cont pe unul dintre site urile de lipeli? si daca stii ca te iubeste, treci cu vederea, sau il confrunti? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
blondina
post Feb 26 2006, 10:57 PM
Post #2

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: 7Th Heaven
Member No.: 16

Barbatii sunt niste nesatui! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
invisible
post Feb 27 2006, 12:22 PM
Post #3

Another Stranger Me

Group: Membru de Onoare
From: Capital City
Member No.: 40

Daca nu ar exista femei care sa ii "incurajeze" si sa le asculte vrajelile, aceste site-uri nu ar exista. Vreau doar sa spun ca desi nu este chestie ok in contextul unei relatii, ca masculul sa stea la vrajeli pe site-uri de agatzat, totusi exista pe acele site-uri femei care vin special pentru acel lucru. Si acum nu o sa credem ca toti userii masculi de acolo sunt combinati in relatii si cauta ceva "pe langa" si toate useritele sunt libere si isi cauta ursitul, c'mon.

Si, nu exista persoana care sa ii poata oferi TOTUL unei alte persoane, toti suntem constienti ca cei de langa noi au anumite lipsuri, insa daca te impaci cu ideea, incerci sa le ameliorezi sau cauti sa completezi ce ii lipseste cuiva cu ceva oferit de altcineva este in intregime o alegere personala, si nu poate fi generalizata ca "barbatii fac asa si femeile altfel"

Howgh.

+Quote Post
fortelady
post Mar 2 2006, 06:39 PM
Post #4

Musafir

QUOTE(invisible @ Feb 27 2006, 12:22 PM) *
Daca nu ar exista femei care sa ii "incurajeze" si sa le asculte vrajelile, aceste site-uri nu ar exista. Vreau doar sa spun ca desi nu este chestie ok in contextul unei relatii, ca masculul sa stea la vrajeli pe site-uri de agatzat, totusi exista pe acele site-uri femei care vin special pentru acel lucru. Si acum nu o sa credem ca toti userii masculi de acolo sunt combinati in relatii si cauta ceva "pe langa" si to

pe multe din site-urile de lipeli sunt si animatori special platiti ca sa tina userii "in priza". femei sau barbati...

+Quote Post
Fahnell
post Mar 2 2006, 09:33 PM
Post #5

Dependent

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 65

Pink nimic pana acum . Nu merge (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) )
Stai linistita

+Quote Post

Posts in this topic
pink_step   Barbatii si site-urile de lipeli...   Feb 26 2006, 08:11 PM
Diana   Eu l-as intreba ce anume l-a facut sa intre in ase...   Feb 26 2006, 08:13 PM
blondina   Normal ca nu as trece cu vederea.I-as zice : ori c...   Feb 26 2006, 08:16 PM
kalua   Eu nu l-as intreba nimic, dar l-as lua la misto ma...   Feb 26 2006, 08:19 PM
blondina   Eu n-as putea sa rad kalua. :lol: Cred ca mi-ar...   Feb 26 2006, 08:21 PM
Diana   Papucul e o varianta "lejera", Blondi......   Feb 26 2006, 08:23 PM
blondina   Este si asta o idee Diana.Sadica mica ce esti :est...   Feb 26 2006, 08:24 PM
pink_step   eu cred ca barbatii au o nevoie permanenta de a se...   Feb 26 2006, 08:26 PM
Diana   Draga mea, se stie... :lol: M-as duce la intilnire...   Feb 26 2006, 08:30 PM
blondina   Si femeile simt nevoia sa fie apreciate.. :( Dar n...   Feb 26 2006, 08:31 PM
pink_step   stii, eu chiar cred ca barbatii sunt f diferiti de...   Feb 26 2006, 10:30 PM
blondina   Barbatii sunt niste nesatui! :closedeyes:   Feb 26 2006, 10:57 PM
invisible   Daca nu ar exista femei care sa ii "incurajez...   Feb 27 2006, 12:22 PM
fortelady  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 11:34 PM