![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fiica-mea-i in clasa a 4-a abia si deja incepe sa strambe din nas la unele materii :o
Cateodata are un chef nebun de lucrat, trage de noi sa-i mai dam un dictare, un exercitiu, o problema, alteori blocheaza de nu avem ce-i facem, oricum am invarti-o. Voi ce metode aplicati la copii ca sa-i motivati la invatat? |
|
|
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu as merge pe enciclopedii din alea ilustrate pt copii, matematica distractiva, experimente distractive de fizica (eu muream dupa ele... si dupa fizica... imi aduc si acuma aminte experimentul despre dilatare facut la cercul de fizicam ca sa ne explice profa ce e aia "coeficient de dilatare"). carti carti carti de citit din domenii diverse ( calatorii, beletristica, carti istorice... tot ce tine de cultura generala; si carti usurele pentru varsta lor)
stiu ca e greu cu invazia internetului si a tv-ului in viata noastra.. pt tv as recomanda de urmarit canale gen discovery, NG, Viasat Explorer etc. mie imi placea enorm sa citesc (am ramas cu "problema " asta si acum) dar imi placeau si stiintele exacte (am ramas si cu ele, mai putin matematicile care dupa tz ani de facultate le detest). aveam casa plina de culegeri care mai de care mai trasnite (ma innebuneau problemele alea cu un vas de 5 l altu de 3 cum facem sa obtinem 4 l? sa ma fi vazut prin casa cu oalele lu mama...) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 03:45 PM |
|