![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Am vazut nu demult un film excelent The Green Mile cu Tom Hanks.... mi-a placut foarte mult si culmea ca-i facut mai demult dar n-am auzit de el niciodata ...producatorul este acelasi la Shawshank redemption cu Tim Robbins .... deci va recomand filmele astea in caz ca nu le-ati vazut
Dar filmul meu preferat este departe LOTR .... chiar daca imi plac mai toate genurile de filme ( mai putin alea action unde se impusca si se bat tot filmul ). |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
oauuuuuuuu,pacat ca nu s-au facut pariuri!as fi plecat cu ceva in buzunare!
m-a impresionat,,Crash'',cand l-am vizionat,mi-a confirmat faptul ca exista o ,,ironie a sortzii!'' nu mai vorbim de Matt Dillon si Ryan Phillipe, doi din preferatzii mei ,insotzitzi de ceilaltzi,o distributzie de exceptie!un film care te face sa reflectezi la cat de relativ e totul,de la sentimente ,la resentimente,cat de radical tzi se poate schimba viatza si conceptziile intr-o singura zi,intr-un singur moment! categoric,gusturile nu se discuta,dar pe mine acest film,m-a marcat! Si adaug si regretul ca ,,walk the line'',a luat doar oscarul pentru cea mai buna actrita,Reese Witherspoon, .....Joaquin Phoenix,merita mai mult,oricum ,sunt doua filme care ar fi pacat sa nu le am in colectie! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 09:47 AM |
|