![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Se poate sa nu avem si aici topicul asta? :D
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Buna, fetelor, mai apar si eu pe aici, dupa o saptama de horror absolut la job... dar sper ca se va termina saptamana asta horror-ul, sa avem si noi parte de Sarbatori linistite...
Revenind la oile noastre, trebuie sa fac ceva cumparaturi in seara asta, inclusiv cosmeticale ;), si taaaare m-ar tenta crema renovatoare de la Plante System, va tin la curent daca o cumpar si dac-o sa am timp s-o folosesc... In alta ordine de idei, trebuie sa ajung oricum la dermatolog, pentru ca am o iritatie groaznica pe spate si nu stiu ce sa-i mai fac, deja nici corticoizii nu mai sunt de folos... :( :'( Sper sa reusesc sa-mi fac o programare pe undeva cat de curand, ca nu mai suport (desi probabil va fi greu, cu Sarbatorile & stuff...). Va pup pe toate si pe curand (sper)! :-* :-* :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 08:44 PM |
|