![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Se poate sa nu avem si aici topicul asta? :D
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
La mine Zyneritul a avut o reactie tare tembela.Mi-au aparut tot felul de elefantzi pe nas-unde eu nu aveam decat puncte negre si am mai facut si un fel de alergie pe barbie.Si am insistat cu el o vreme dar nu am observat nici o imbunatatire.
Am fost f dezamagita. Am tenul f f gras.Asa cum ai spus si tu titzule(sa nu te superi ca te botez :) )imi luceste fata uneori ca un bec. Asa ca dupa ce m-am sfatuit eu cu delphinutza si angelito in prima faza am hotarat sa folosesc Brevoxyl si Smooderm(e similar cu RetinA) avand in vedere ca ambele sunt agresive le foloseam pe rand.In final dupa ce mi s-a facut fata fasiute de la Smooderm am folosit mai des Brevoxylul.Iar ca hidratare Avene-Clean AC de care sunt super supermultumita. Faza e ca mi-a disparut o parte din multitudinea de puncte negre. Didilica eu as vrea sa ajung la un peeling la doamna doctor Petrescu de care am mai pomenit -din pacate insa serbarea o am in 22 si ma indoiesc ca in 23 imi mai face mie cineva peeling.Am sa incerc.Si dupa revelion incep jobuiala. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 09:13 PM |
|