![]() |
![]() |
someday |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am facut acest procedeu acum 3 ani la un cabinet stomatologic dar rezultatul nu a fost cel asteptat. As dori sa-l repet dar as dori si alte pareri. merci
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Si eu sunt obsedata cu dintii, am avut si pasta de dinti Glister (si periute Glister) si sincer nu mi s-a parut cine stie ce. Iar periuta nici nu mi-a placut, prefer alte marci.
Am mai auzit pareri foarte bune despre pasta de dinti Denblan, de la Darphin. Se gaseste si la noi, in anumite farmacii, dar e scumpa (peste 500.000). Eu mi-am cumparat-o si am fost multumita de ea, dar mi s-a terminat si n-am apucat sa cumpar alta. Iata, de pe site-ul Sentia: DENBLAN - Pasta de dinti Extractele de plante si uleiurile esentiale stimuleaza circulatia sangvina. Contine microsfere care elimina delicat tartrul si petele. In cazul utilizarii de 2-3 ori pe zi efectul de albire se observa dupa 6 zile. Activi : ananas, extract de papaya, ulei esential de menta, angelica, patrunjel si fenicul. Acum mi se pare chiar exagerata faza cu cele 6 zile, nu trebuie sa va asteptati la asa ceva, dar mie chiar mi-a placut aceasta pasta, mult mai mult decat Glister. Si am mai auzit lucruri bune despre pastele de dinti de la Weleda, care din pacate nu se gasesc la noi (inca, sa speram). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 01:52 PM |
|