![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Se poate sa nu avem si aici topicul asta? :D
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
tits, nu cred ca are nimic dc iei gemoderivate si pastile in acelasi timp. eu treb sa fac pauza de pastile si ma astept la o explozie pe fata mea, de aceea am zis ca mi-e frica. :P si as fi vrut sa incerc si eu gemoderivatele dc sunt asa eficiente. hai ca te-am zapacit. :-X
in rest sunt de cateva zile pe brevoxyl si mi-am dat in disperare pe obrazul drept incat acum e uscat ca smirghelu'. sta sa cada. treb sa dau cu o tona de crema sa repar. angelito HELP plss. cum mai e crema de la sebium, cea ptr ten gras agresat de tratamente? am citit la ingrediente ca are ulei de germeni de grau si stiam ca e comedogen. deci? ??? tare m-ar interesa sa mi-o cumpar mai ales ca nu e scumpa + ca imi inspira incredere bioderma. :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 08:44 PM |
|