IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> De ce ma inseala daca ma iubeste?, De ce inseala barbatii
miram
post Mar 9 2006, 10:14 AM
Post #1

Musafir

Fetelor, dupa o lunga abesenta de pe forum, ma intorc mai trista ca niciodata.Explicati-mi si mie va rog, de ce ma inseala daca totusi ma iubeste.Si eu de ce nu am puterea sa plec de langa el? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
black_widow
post Mar 9 2006, 10:18 AM
Post #2

Obsedat

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 26

Te inseala pentru ca nu te vrea in intregime... ci numai o parte din tine... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)

Nu poti sa-l parasesti pentru ca... inca astepti un semn, ceva... care sa te convinga sa-ti iei picioarele la spinare si sa fugi cat vezi cu ochii! Te hranesti cu iluzii... insa atunci cand te vei satura pe deplin de ele, vei stii sa pleci si sa-ti vezi de drumul tau!

+Quote Post
miram
post Mar 9 2006, 10:24 AM
Post #3

Musafir

Dar pana acum de ce m-a vrut in intregime?Cand ii este rau, cand nu are ceva, cand are nevoie sa stea de vorba cu cineva eu sunt aia buna, insa cand isi revine brusc incepe cu cealalta.chestia asta dureaza de foarte putin timp si mie inca nu imi vine sa cred ca se intampla asa ceva.
Si ca sa fie toate bune si frumoase sunt insarcinata si nu i-am spus, si nu stiu daca o sa ii spun si nici ce o sa fac.Imi doresc copilul asta, dar cu el alaturi de mine si el il doreste dar mai nou are alte preocupari.Sunt pierduta total

+Quote Post

Posts in this topic
miram   De ce ma inseala daca ma iubeste?   Mar 9 2006, 10:14 AM
black_widow   Te inseala pentru ca nu te vrea in intregime... ci...   Mar 9 2006, 10:18 AM
miram   Dar pana acum de ce m-a vrut in intregime?Cand ii ...   Mar 9 2006, 10:24 AM
black_widow   Poti sa dai mai multe detalii? De cand sunteti imp...   Mar 9 2006, 10:32 AM
miram  

Reply to this topicStart new topic
6 User(s) are reading this topic (6 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 03:19 AM