![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, dupa o lunga abesenta de pe forum, ma intorc mai trista ca niciodata.Explicati-mi si mie va rog, de ce ma inseala daca totusi ma iubeste.Si eu de ce nu am puterea sa plec de langa el? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Poti sa dai mai multe detalii? De cand sunteti impreuna, ai aflat ceva de curand, aveti planuri de viitor, ati discutat despre ele, il simti aproape de tine...?
|
|
|
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poti sa dai mai multe detalii? De cand sunteti impreuna, ai aflat ceva de curand, aveti planuri de viitor, ati discutat despre ele, il simti aproape de tine...? Suntem impreuna de un an jumate, el ese cu 15 ani mai in varsta ca mine.Am trecut prin foarte impreuna pentru din pacate inca exista prejudecati din cauza varstei dar le-am depasit impreuna.Planui de viitor avem inca de cand ne-am cunoscut:)Si da, am discutat despre ele.Vroiam sa ne casatorim cand eu temin facultatea si ne dorim foarte mult un copil. Aproape de mine il simt in momentele in care el nu se simte bine, cand are vreo problema iar cand se simte bine, uneori sim ca ma iubeste numai din privirea lui iar alteori parca ar avea altceva mai bun de facut decat sa stea cu mine. Am avut niste banuieli ca ar exista altcineva si ieri, el dormea si i-am citit arhiva de yahoo messenger de la el de la firma in care o tipa, vorbea cu un pieten de-al lui e pe adresa lui si ii spunea ca iubitul meu este in baie si face dus.Am crezut ca mor in fata calculatorului, am vomitat,m-am speiat pana si eu de reactia mea.Cand m-am dus la el sa ii spun, s-a trezit din somn si mi-a spus ca sunt eu nebuna si ca nu inteleg ce era de fapt si a inventat o poveste foarte puin credibila, chiar puerila.Am plecat si mai tarziu m-a sunat ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.Pe mine cel mai tare ma doare ca m-a mintit in fata, ca nu a avut c urajul sa recunoasca. Si imi tot pun o aceiasi intrebare al carui raspuns numai el mi l-ar putea da.Daca el a ales sa fie si cu altcineva, de ce a mai continuat cu mine?Daca eu nu ii pot oferi ceea ce el are nevoie de ce nu mi-a spus?Daca a gasit pe altcineva alaturi de care se simte bine, de ce a mai continuat cu mine? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:17 AM |
|