![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 8-December 05 Member No.: 48 ![]() |
recomandati-mi si mie un sampon eficient.
ultimul sampon folosit,a fost de la Lush,un sampon solid. care a fost o porcarie ineficienta. vreau sa imi iau un smpon care sa nu imi mai faca probleme. as prefera sa nu fie dintre cele care se gasesc in supermarket sau la orice magazin de cosmetice,ptr. ca le-am incercat. unul din farmacie,eventual. am folosit Foltene,Nizoral,Selsun blu...ultimele 2 au avut efect de scurta durata. Foltene nu a avut nici un efect. |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am facut matreata la greu de la Avoane, acu stii cum e fiecare cu organismu lui. La mine am observat ca matreata imi apare nu neaparat de la ce sampon folosesc ci de la stres, mancat anapoda etc.
Am scapat odata de ea cu Nizoral, apoi am avut o perioada cand nici cu Nizoral nici cu nimic nu imi trecea. Mi-am luat atunci Kertyol S da la Ducray care mi-a cauzat o mancarime a scalpului de ziceai ca am paduchi. Mi-a zis apoi dermatoloaga ca trebuia sa imi iau Selegel de la Ducray , ca ala era pt tipul meu de matreata. Multe pareri bune am auzit despre Dercos de la Vichy. Am avut mostre si pot sa zic ca era super ok, dar am folosit prea putin timp sa ma pot pronunta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 05:29 AM |
|