![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, dupa o lunga abesenta de pe forum, ma intorc mai trista ca niciodata.Explicati-mi si mie va rog, de ce ma inseala daca totusi ma iubeste.Si eu de ce nu am puterea sa plec de langa el? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
In primul rand, nu esti paranoica!!! Sa-ti intre bine asta in capusor!
Sfatul meu este sa vorbesti deschis cu el, sa-l simti aproape cand faci asta... si sa fi absolut sigura daca te inseala! Eu am inteles ca o tipa vorbea de pe contul de mess al iubitului tau cu un prieten de-al lui ( implicit inseamna ca prietenul o cunoaste si pe ea, nu? ) si ii spunea ca iubitul tau face dus? Il cunosti si tu pe acest prieten al lui? |
|
|
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
In primul rand, nu esti paranoica!!! Sa-ti intre bine asta in capusor! Sfatul meu este sa vorbesti deschis cu el, sa-l simti aproape cand faci asta... si sa fi absolut sigura daca te inseala! Eu am inteles ca o tipa vorbea de pe contul de mess al iubitului tau cu un prieten de-al lui ( implicit inseamna ca prietenul o cunoaste si pe ea, nu? ) si ii spunea ca iubitul tau face dus? Il cunosti si tu pe acest prieten al lui? Deci, tipa vorbea de pe calculatorul lui pentru ca am gasit in arhiva care se pastreaza numai in calculator.Il cunosc si eu pe acest prieten al lui, nu am si nu am avut niciodata incredere in el mai ales ca de la el o cunoaste pe aceasta tipa.Prietenul, are o reatie cu fosta iubita a iubitului meu, si prietena tipei respective este femeia cu care ma inseala iubitul meu.Ati inteles ceva? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) Angeldust, in legatura cu suporzitiile tale: 1.Este destul de probabil sa ai dreptate aici, avand in vedere ca tipa statea la pc-ul lui, dar pentru iubitul meu o aventura "de-o noapte", sa-i spunem asa poate dura si o luna de zile fara ca el sa simta ceva.Oricum nu este relevant pentru ca este si el om si se poate indragosti de tipa aia oricand si cred ca de asta imi este cel mai frica. 2.Este si asta tot la fel de probabil pentru ca nu pot crede nici o explicatie din care am primit pana acum si poate una din ele adevarata, cine stie.Pur si simplu nu mai pot avea incredere 3.Asta in nici un caz ca tipa stie de mine.Vorbea o data prietenul lui la telefon cu ea si i-a spus ca este cu el si cu mine. Black_widow, nu pot vorbi cu prietenul pentru ca ai spus si tu, daca este vinovat, la ora asta stie foarte bine ce si cum sa zica in asa fel incat sa ma "potoleasca". M-a sunat mai devreme si m-a intrebat daca trec pe la el.I-am spus ca am treaba dar pur si simplu nu stiu ce si cum sa fac |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:28 AM |
|