![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, dupa o lunga abesenta de pe forum, ma intorc mai trista ca niciodata.Explicati-mi si mie va rog, de ce ma inseala daca totusi ma iubeste.Si eu de ce nu am puterea sa plec de langa el? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 104 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 196 ![]() |
complicata situatie, miram..
totusi, mie imi scapa ceva.. sunteti impreuna de un an si jumatate si inteleg ca nu stati impreuna.. mergi la el, din cand in cand.. cum definesti tu relatia voastra: una stabila sau una de tatonare? ati discutat despre casatorie sau ati discutat in general si ati atins si punctul asta? cat de des va vedeti? sa inteleg ca prietenul lui e cu exa, va vedeti si in 4, in conditiile astea (meaning socializare: teatru, film, etc)? iti pun intrebarile astea ca sa fiu sigura. totusi, daca imi permiti o opinie, mie mi se pare total aiurea ceea ce se intampla.. adica prietenul lui si cu exa lui sunt impreuna?! si lui ii paseaza o prietena de-a fostei?!!! ma alatur fetelor si te sfatuiesc sa afli urgent ce se intampla.. vorba aia cu "cine se aseamana, se aduna" e tare adevarata.. |
|
|
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
complicata situatie, miram.. totusi, mie imi scapa ceva.. sunteti impreuna de un an si jumatate si inteleg ca nu stati impreuna.. mergi la el, din cand in cand.. cum definesti tu relatia voastra: una stabila sau una de tatonare? ati discutat despre casatorie sau ati discutat in general si ati atins si punctul asta? cat de des va vedeti? sa inteleg ca prietenul lui e cu exa, va vedeti si in 4, in conditiile astea (meaning socializare: teatru, film, etc)? iti pun intrebarile astea ca sa fiu sigura. totusi, daca imi permiti o opinie, mie mi se pare total aiurea ceea ce se intampla.. adica prietenul lui si cu exa lui sunt impreuna?! si lui ii paseaza o prietena de-a fostei?!!! ma alatur fetelor si te sfatuiesc sa afli urgent ce se intampla.. vorba aia cu "cine se aseamana, se aduna" e tare adevarata.. Offf, fetelor, exa asta nu este nici un pericol, o cunosc si eu.Zic ca nu este pericol pentru ca nu are treaba cu dar vad ca ii paseaza prietene. Angelina, nu, nu locuim permanent impreuna dar tot timpul dormim ori el la ori viceversa, adica putine sunt noptile cand nu amanem impreuna.Nu, el nu este cu exa, ci ea este cu un amic de-al lui.Ei doi nu au nici o treaba de genul asta. Black_widow, ma gandeam sa fur din telefonul lui numaru lu aia si sa o sun, asta daca nu ajung la o discutie cu el.Dar nu stric mai rau?Acum pur si simplu simt ca nu vreau sa mai stiu nimic, ca mi-a ajuns....dar totusi vreau sa fiu o musculita ca sa aflu tot.oricum, tineti-mi pumnii ca pe la sase ma duc la el, sa vad la ce concuzie ajungem |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:57 AM |
|