![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Esti o persoana dinamica si ambitioasa si ai mijloacele necesare sa obtii tot ce iti propui. Totusi cantitatea ta de energie si timpul de care dispui sunt limitate. Chiar daca teoretic ai fi capabil/a sa impaci in egala masura toate aspectele de mai sus, practic nu vei reusi niciodata. Si atunci trebuie neaparat sa te hotarasti care sunt prioritatile tale.
Cariera este importanta: prin ea castigi banii necesari pentru a fi independenta si pentru a-ti satisface placerile . Si daca chiar este un serviciu care ti se potriveste ai sansa de a te exprima, de a te imbogati si spiritual, de a te dezvolta. Dar cariera inseamna si multe ore pe care le petreci facand lucruri care uneori te plictisesc, alteori te enerveaza. Inseamna mai putin timp pentru familie sau pentru alte pasiuni. Inseamna pana la urma ca te vinzi. Sincer: cati dintre noi nu am visat la o viata in care sa nu mai fim nevoiti sa muncim? Familia este importanta. Parca nu iti vine sa te duci acasa daca nu este cineva drag sa te astepte. Parca zilele sunt toate la fel daca nu ai cu cine sa iti imparti realizarile si dezamagirile. Familia inseamna de cele mai multe ori o fericire inexplicabila a fiecarui moment trait alaturi de ea. Inseamna caldura si sprijin primit. Dar inseamna si multa atentie si efort din partea ta. Familia te poate acapara cu totul, mai ales daca ai copii mici pe care trebuie sa ii hranesti, sa ii indrumi, sa ii protejezi. Familia inseamna sa renunti la multe dintre placerile tale, sa faci compromisuri, sa intelegi si sa accepti defectectele celorlalti, sa ajuti si sa sustii chiar atunci cand nu esti de acord cu ceea ce se intampla. Viata sociala e importanta. Iti face bine sa te distrezi, sa ai prieteni. Cum ar fi daca ai fi vesnic morocanoasa, daca nu ai putea sa glumesti in legatura cu nimic? Ar fi pacat de viata ta. Si in plus, a rade este si o dovada de intelepciune. Un mod de a ne elibera de stres si de a recapata puteri pentru a merge mai departe. Este important sa pleci in calatorii, sa vezi lucruri noi, sa mergi la petreceri si sa faci sex. Altfel viata nu ar fi altceva decat o vesnica corvoada. Implinirea spirituala e importanta. Pana la urma poti sa ai cele mai mari averi si sa fii complet nefericit. Trebuie sa ajungi la acea stare de impacare cu tine insati. Chiar daca nu crezi in Dumnezeu trebuie sa ai o relatie cu o forma de divinitate. Sa ai niste percepte si principii dupa care sa iti ghidezi existenta. Sa cauti si poate chiar sa gasesti raspunsuri la intrebarile existentiale care te framanta. Spiritualitatea iti aduce un alt fel de implinire, o liniste interioara si o fericire deosebita. Sanatatea e importanta. Fara ea nu iti poti atinge cele mai multe din scopurile pe care ti le-ai propus. O stare fizica excelenta iti da energia de care ai nevoie, te face mai optimist si mai fericit. Te simti mai bine in pielea ta si sentimentul ca ai grija de tine si faci ceva pentru tine iti aduce o stare de multumire interioara. Conteaza si sa arati bine din punct de vedere estetic. Este o dovada de respect pentru tine si pentru cei din jur. Si este in acelasi timp o modalitate de a interactiona mai usor cu oamenii: toata lumea este sensibila la frumos si se simte nevoita sa te trateze cu atentie ca raspuns la cadoul pe care il primeste atunci cand te priveste. Nu trebuie sa va mai spun insa ca frumusetea necesita mult timp si , mai ales, multi bani. Asadar pana la urma toate sunt importante intr-un fel sau altul, dar daca ai fi obligata sa alegi un singur aspect, care ar fi acela si mai ales de ce? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
dar poti avea corpul sanatos tun si in schimb sufletul bolnav... in fine, cam toate sunt importante.
eu am ezitat intre implinirea spirituala si familie, insa in cele din urma am ales familia. |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
dar poti avea corpul sanatos tun si in schimb sufletul bolnav... in fine, cam toate sunt importante. eu am ezitat intre implinirea spirituala si familie, insa in cele din urma am ales familia. SUBSCRIU (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 01:00 AM |
|