![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, dupa o lunga abesenta de pe forum, ma intorc mai trista ca niciodata.Explicati-mi si mie va rog, de ce ma inseala daca totusi ma iubeste.Si eu de ce nu am puterea sa plec de langa el? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 104 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 196 ![]() |
miram, am inteles ca nu mai e cu fosta lui.. si oricum, o ciorba racita.. deci, nici o aluzie ca ar fi ceva intre ei doi.. eu doar spuneam ca mi se par aiurea incalcelile astea.. si plasamentele..
stiu ca intrebarea nu era pt mine, dar NU o suna pe cealalta. e aberant. problema ta este el. el stie ca are o prietena si stie care-i sunt drepturile si obligatiile, ca sa zic asa.. so, tot creditul lui vad_voci. intreaba tot ce te doare cand il vezi, azi. ce sens are sa cauti solutii complicate si care te pot pune intr-o lumina aiurea? e dreptul tau sa stii ce se intampla cu voi si asta de la EL. |
|
|
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ai dreptate angelina, si tu vad_voci.Voi incerca sa urmez sfatul vostru dar aici depinde numai de el sa imi spuna adevarul si de mine, sa stiu cum sa il abordez.tineti-mi pumnii.tremur de pe acum
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 03:16 AM |
|