![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, eu cred ca am paranoia.Daca il sun si nu imi raspunde, inseamna ca e cu alta.Daca il sun si imi raspunde, mi se pare ca e cu alta dar vorbeste codificat.Orice s-ar intampla, imi fac eu scenariui n care incep sa cred cu ardoare si tot mie imi fac rau.
Nu stiu ce sa mai fac.Cand sunt cu el, sunt sigura ca nu ma inseala dar cum ne despartim chiar si pentru cinci minute, parca inebunesc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu sunt foarte strangatoare. Pastrez absolut toate suvenirurile daruite vreodata de fosti, nu neaparat pentru ca respectivul ar mai insemna ceva pentru mine, ci pentru ca fac parte din trecutul meu, din viata mea. Eu sunt si mai sentimentala din fire si cand ma mai uit in "cutiuta cu amintiri" devin nostalgica. Nu cred ca ai motiv de ingrijorare, acepta-i aceste amintiri, pentru ca trecutul ei face parte din viata ei, din ce este ea acum, femeia pe care o iubesti.
Tie cum ti s-ar parea daca ea ar fi geloasa pe trecutul tau? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 07:25 PM |
|