![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Fetelor am mare nevoie de un fond de ten care sa acopere monstruletii de pe fata :o
Daca se poate sa para natural, sa fie necomedogen, si sa se potriveasca unui ten palid :P, de preferat pe care l-ati incercat si e bun. Va pupi :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Na ca nu am mai avut rabdare :fluierat: si mi-am luat altceva, care mi s-a parut mie ca e bun. Se numeste Happy Light, fdt cu particule care capteaza lumina :o , tot de la ei.
Hai sa-ti zic ce are prin el sa ma minunez ce mi-m cumparat :'( aqua, cyclohexasiloxane, dimethicone, phnyl trimethicne, peg 10 dimethicone, talc, ethylhexyl, metoxycinnamate, glycerin, cyclopntasiloxane, propylene glycol, silica dimethyl silyate, boron nitride, sodium chloride, ozokeryte :-X, aluminyum hydroxide, phenoxyethanol, tocopheryl acetate, disteardimonium hectorite :o, chlorphenesin, disodium stearoyl glutamate, alumina, peg8, alchool eanat, acidascorbic, acid citric :hainoroc: Hai ca sunt ametita de-a dreptul. Spersa intelegi ceva si sa ma lamuresti si pe mine. pup :-) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 09:47 AM |
|