![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
angelito a avut ideea aceasta in topicul Acneea iar eu m-am gandit sa vin in intampinarea ei deschizand un topic :) sa curga lista :P! eu nu pot spune decat despre samponul si balsamul gliss varianta roz ( silk) ca sunt excelente ...pana acum am avut gama reparatorie dar aceasta silk face un par ..... :inloove:
alte achizitii nu am mai facut recent ..deh..buget limitat dupa sarbatori ::) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
am cumparat ieri, fiind ziua unei prietene, Tinted Moisturizer SPF 15 de la Stila (990'000 lei la Beauty Shop/Mall Vitan). azi s-a dat cu el si arata foarte misto, culoarea am nimerit-o perfect, nu se vede nici un fel de diferenta, aspectul este natural, luminos, culoarea tenului foarte bine uniformizata. mi se pare o varianta bune pentru zilele in care nu ai chef de machiaj heavy.
sigura problema, daca pot sa-i zic asa, este ca prietena mea are un ten aproape perfect doar cu o usoara tendinta spre cuperoza, deci nu pot sa comentez mare lucru despre puterea de acoperire dar, prin natura produsului, aceasta nu poate sa fie decat mica spre medie. noi doua am avut si City Block Sheer Tints Oil-Free Daily Face Protector SPF 15/Clinique dar, la prima vedere, Stila pare mai bun. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 04:14 AM |
|