![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
sunt un pachet de nervi...ce masuri trebuie sa iau? mentionez ca aveam o usa super mega performanta...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
va multumesc pt sfaturi...imi voi pune alarma cat de curand si-mi voi face asigurare pe bunuri..am mai avut o tentativa si nu stiu de ce am renuntat, am considerat ca-n veci nu vor putea hotii sa intre la mine-n casa...puteti sa va inchipuiti ca au spart cu ciocanul si dalta? si nimeni, absolut nimeni din bloc pretinde ca nu a auzit nimic? la etajul pe care stau am doua firme, tot timpul se freaca pe usi, mi-e foarte greu sa cred ca nu au auzit ceva...cred ca e vorba de nepasare...mai e un aspect si anume ca ei ma stiu acum...in caseta cu bijuterii aveam cartea de alegator, iar in camera foto sunt pozele din weekend de la munte..acum am ramas singura acasa, drept paznic ..daca te poti numi asa cand ai doua gauri in usa si o yala amarata montata aseara la 10 :(
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 01:28 AM |
|