![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Fetelor am mare nevoie de un fond de ten care sa acopere monstruletii de pe fata :o
Daca se poate sa para natural, sa fie necomedogen, si sa se potriveasca unui ten palid :P, de preferat pe care l-ati incercat si e bun. Va pupi :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Apropo de fond de ten...
Mi-am luat acum cateva luni un fond de ten de la gerovital plant, pentru ca multe fete il laudau. Nu e rau, se intinde destul de bine, insa nu matifiaza deloc. Problema e ca nu prea au multe nuante, iar cel pe care l-am luat eu e un pic cam deschis, mai ales ca m-am vopsit acum o saptamana si am iesit mai blonda decat trebuia. :'( Azi dimineata, in incercarea mea disperata de a-mi colora mutra si a-mi ascunde nenumaratele pete (avem un mic party la birou, nu de alta :hainoroc:), am regasit un fond de ten mai vechi (acuma sa nu va ganditi ca era expirat :P) de la Margaret Astor (anti shine make up, nr 05). Chestia cu anti shine nu tine ea prea mult, da se intinde bine, si am si eu alta culoare decat aceea a unei fantome. In alta ordine de idei, cam astea ar fi ultimele experiente in ceea ce priveste fondul de ten. As vrea si eu unul care sa acopere bine, sa nu lucesc ca un neon... si sa nu mi se usuce buzunarele chiar de tot. ;) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 09:26 AM |
|