![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Datorita unui sir de evenimente triste, dintre care ultimul este moartea Laurei Stoica, am inceput sa ne intrebam cu totii (unii dontre noi au facut-o si inainte) pe ce criterii sint promovate valorile in Romania.
S-au pomenit in topicul Laurei nume precum Teo Peter, Anda Calugareanu, Mirabela Dauer, Eva Kiss , Luminita Anghel... sa nu ii uitam pe Mihaela Runceanu, Ioan Lucian Mihalea, Liviu Tudan, Aurelian Andreescu, Iosif Sava, Ludovic Spiess... continuati voi lista... Sa nu uitam de Cornel Constantiniu pentru care nu s-a gasit o persoana care sa vorbeasca o limba straina in ditamai Ministerul Sanatatii, pentru ca nu exista se pare o persoana capabila sa vorbeasca la un spital din Austria...(Dosarul cunoscutului cintaret s-a pierdut, de era sa moara bietul om pina sa ajunga sa se opereze...) Sa nu uitam de marii actori care ne-au incintat spiritele, sa nu uitam de oamenii de cultura care nu sint mediatizati... si sa ne uitam cu foarte mare atentie in mass-media romaneasca, invadata de neaveniti, de vulg si de agramatism si de incultura... Cine face alegerile, de ce, pe ce criterii si cu ce rezultate? Care vor fi consecintele acestor alegeri si cine va plati si ce pret vor avea aceste alegeri? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Fahnele te rog da-mi voie sa mentoinez faptul ca generatia care acum asculta manelele de care pomenesti , urmeaza sa preia conducerea la "oferirea" de "arta muzicala" in urmatorii ani. Tinand cont ca din punctul lor de vedere aceasta e "muzica adevarata" logic tot asta vor alege si vor da mai departe "stafeta" la urmatoarea generatie .....si mai departe .......si mai departe ........si anii aceia de care pomenesti tu se vor face decenii si deceniile secole ...........si nu se va schimba nimic .
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 09:56 AM |
|