![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Pentru ca sunteti multe iubitoare de pisici pe aici, vin si eu sa va intreb ceva, poate va pricepeti mai bine decat mine.
Am o nebuna de matza, pe care o iubesc de mor. Numai ca matza mea s-a gandit ca ar fi momentul sa intre in calduri, taman acum in toiul iernii. Mi se parea mie ca se comporta ciudat ieri dimineata, ca prea era dragastoasa. Aseara cand am ajuns, mi-a fost clar si motivul. Miorlaia si se uita la mine cu o privire din aia disperata de parca zicea "Do something!!!" si io tot incercam sa-i explic ca n-am ce sa-i fac. :D A avut 1 an in decembrie, a mai dat ea semne si in vara da nu chiar asa. Mai demult am intrebat un veterinar (da nu's cat se pricepea ala) si mi-a zis ca singura solutie e sa-i dau niste pastile gen anticonceptionale si tot va intra in calduri o data la nu stiu cate luni, cand se termina seria de pastile... Voi stiti mai multe amanunte despre acest subiect? :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 782 Joined: 6-February 06 From: neverland Member No.: 187 ![]() |
la masculi, nu functioneaza aceeasi poveste... e f posibil sa fi intrat in calduri, insa nu s a manifestat. de obicei, la ei ceea ce declanseaza disponibilitatea sexuala e de natura externa. adica e suficient sa auda o femela in calduri si incepe sa marcheze teritoriul and stuff... daca e vb de un pisic care sta doar in apartamane, fara sa iasa afara, faptul ca nu l ai castrat s ar putea sa ii provoace un blocaj renal. tb sa fii atenta. din cauza dietei nespecifice si din cauza lipsei de simulare fizica, pisicile de ap sdunt predispuse la complicatii hepatice si renale. ideal ar fi fost sa il castrezi de la varsta de un an. parerile medicilor veterinari sunt impartite, dar eu am ceva experienta in domeniu, si am incredere in medicii de la fac de med vet din buc, care sunt niste profesionisti desavarsiti. e pos ca acum sa fie un pic tarziu sa l mai castrezi, pt ca ar putea aparea complicatii. dar dc ai ales calea asta, macar gaseste i o partenera pt monta... succes!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 12:18 AM |
|