![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu am vazut ieri filmul '15' al lui Sergiu Nicolaescu.Dragut,dar sa fiu sincera ma asteptam la ceva mai bun. ???
Si am mai vazut filmul 'Shopgirl' cu Steve Martin.M-a dezamagit si el..Ma asteptam sa fie o supercomedie,ma pregatisem sa trag o portie de ras pe cinste si cand colo.. ??? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 14-February 06 Member No.: 218 ![]() |
am vazut brokeback mountain. vi-l recomand cu caldura.e regizat atat de delicat si inteligent. e un film foarte foarte bun care vorbeste despre lucruri absolut universale. desi contextul e cel al povestii de dragoste dintre doi barbati, acestia sunt oameni care iubesc, urasc, tradeaza, ranesc pe altii, sufera si uneori mor ca si oricare om, ca noi toti. tocmai asta mi-a placut despre film, ca nu ghettoizeaza povestea, ci dinpotriva o deschide si o universalizeaza. si tocmai faptul ca actorii conflictului/ povestii sunt doi barbati cred ca e foarte inspirat pentru ca pune totul in perspectiva tabuurilor, prejudecatilor, angoaselor, libertatii personale, noi in fata grupului, etc care sunt teme foarte interesante si actuale. e un film foarte bine articulat.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 10:08 AM |
|