![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, eu cred ca am paranoia.Daca il sun si nu imi raspunde, inseamna ca e cu alta.Daca il sun si imi raspunde, mi se pare ca e cu alta dar vorbeste codificat.Orice s-ar intampla, imi fac eu scenariui n care incep sa cred cu ardoare si tot mie imi fac rau.
Nu stiu ce sa mai fac.Cand sunt cu el, sunt sigura ca nu ma inseala dar cum ne despartim chiar si pentru cinci minute, parca inebunesc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Si eu am vott pentru "putin" dar subscriu la ce au spus Angeldust,Blackwidow si Laryysa.....adica sunt foarte posesivaaa. Nu prea il controlez la propriu dar il naucesc cu intrebarile cand pleaca fara mine pe undeva...la cat ai plecat?pai si ce ai facut pana acum ca asta era treaba de 1 ora nu 3...cine a mai venit?sigur?bine....Uf! Acum cand ma citesc ma cam sperii un pic si ma gandesc ca si daca el ar face la fel...Nu-mi place daca mergem undeva si vorbeste prea mut cu o ...alta persoana de sex feminin,daca-i da aia prea multe zambete deja ma enervez...insa nu pentru ca m-as simti amenintata ca la urma urmei ce e sa se intample,se intampla ci pentru ca eu consider ca a tine un pic de distanta fata de iubitii/iubitele celorlalti e ceva de bun simt.Cat despre sarutul pe gat....mamaaaa....3 bile negre dintr-o data!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 07:24 PM |
|