![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, eu cred ca am paranoia.Daca il sun si nu imi raspunde, inseamna ca e cu alta.Daca il sun si imi raspunde, mi se pare ca e cu alta dar vorbeste codificat.Orice s-ar intampla, imi fac eu scenariui n care incep sa cred cu ardoare si tot mie imi fac rau.
Nu stiu ce sa mai fac.Cand sunt cu el, sunt sigura ca nu ma inseala dar cum ne despartim chiar si pentru cinci minute, parca inebunesc |
|
|
![]() |
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
putin cred ca e in sensul cat de des...nu cat de gelos...
putin la mine a insemnat = gelos doar cand am motive evidente de gelozie.. mi s-a parut ca "nu sunt gelos" ar insemna ca orice ar face persoana de langa mine nu mi-ar pasa.. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
hmmm (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif)
am simtit o singura data, intr-un singur moment ,ce inseamna cu adevarat gelozia. imi este greu sa descriu ce am simtit atunci...cand am vazut-o pe tipa respectiva langa el. pain, terrible pain, pe care nu o puteam controla...ma innebunea gandul ca tipa aceea vorbea cu el, ca ii zambea. nu aveam motive sa fiu geloasa, tipa era insipida si... maritata (da, era un "amanunt" care conta). dar ceea ce am simtit atunci... era ceva de necontrolat. mai tarziu, cu cat ma gandeam mai mult (incercand sa-mi explic) ii gaseam tipei o gramada de "defecte" (care o scoteau pe tusa) si aveam in minte o gramada de argumente in favoarea cu lui "nu ai de ce"...cu atat mai putin dadeam un inteles "ghearei" care o simtisem in acel moment... atunci am inteles ca gelozia este ceva mai presus de logica, de rational, ceva care iti ia mintile, care te impiedica pur si simplu sa gandesti. si nu stiu daca are, la baza, intotdeauna un sentiment de nesiguranta (la mine nu era asta)... stiu doar ca mi-am spus"fata draga, NU. evita asa ceva de acum incolo" a trecut ceva timp de atunci si pot spune ca nu am mai simtit niciodata ce am simtit atunci. si ca nu sunt o persoana geloasa din fire. savurez la maxim momentele cand suntem impreuna si... nu ma gandesc prea mult la ce face el atunci cand nu este langa mine (imi ocup mintea si gandurile cu multe alte lucruri). nu pun mana pe telefonul lui (nici macar atunci cand acesta suna) nu intreb cine a sunat, nu ii umblu prin buzunare, in calculator, etc. dar o face el si pt mine (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 07:38 PM |
|