![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, eu cred ca am paranoia.Daca il sun si nu imi raspunde, inseamna ca e cu alta.Daca il sun si imi raspunde, mi se pare ca e cu alta dar vorbeste codificat.Orice s-ar intampla, imi fac eu scenariui n care incep sa cred cu ardoare si tot mie imi fac rau.
Nu stiu ce sa mai fac.Cand sunt cu el, sunt sigura ca nu ma inseala dar cum ne despartim chiar si pentru cinci minute, parca inebunesc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Am votat nu....desi probabil ca m-am grabit.....am votat nu pentru ca pana in momentul asta nu am fost geloasa,nu stiu eu probabil cum se manifesta acest sentiment...poate nu am cunoscut dragostea aia care sa ma faca sa fiu geloasa(se spune ca esti gelos decat cand iubesti...cica)......
Intotdeauna m-am gandit ca nu are nici un rost gelozia,pt ca partenerul te va insela indiferent daca tu esti gelosa sau nu....poate fiind geloasa il indepartezi si mai mult.Asa ca nu are rost sa ma agit..si nu este vb de nepasare,lucru de care chiar sora-mea m-a acuzat cand ii povesteam... pur si simplu am incredere in omul de langa mine,si am incredere ca ma respecta suficient incat in momentul in care va gasi pe altcineva sa-mi spuna el singur.Si pana acum a mers chestia asta..... In ceea ce priveste controlul....iar cred ca e vb de respectul reciproc,de respectarea intimitatii celuilalt.....si eu i-am gasit mailul deschis si nu m-am uitat,am aflat mai tarziu ca fusese un test...(el s-a dus sa fumeze o tigara dar s-a uitat in oglinda ce fac eu....),nu am controlat telefonul,hainele sau alte chestii de genul asta.... Singura chestie care ar putea fi perceputa drept control este faptul ca-l sunam eu si cand nu ma suna el...dar nu o faceam ca sa-l controlez,pur si simplu vroiam sa-i aud vocea...acum asta nu stiu daca e control...in fine...nici obsedata de control nu sunt...(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 07:57 PM |
|